Mobil Kassa

smart 3

OS Mobile Smart

OS Mobile Smart är vår enklaste mobila kassa som är super lätt att komma igång med och kan användas direkt vid leverans. Allt är integrerat i den lilla mobila kassan: artiklar, kortbetalningar och kvittoutskrift. Den passar dig perfekt som har begränsat utrymme, till exempel foodtrucks, eller till dig som använder ambulerande försäljning under mässor, event och restauranger. Kassaregistret är certifierat och passar enklare försäljning såsom gästhamnar, frisörer och skönhetsvård. För att säkerställa din trygghet så erbjuder vi support mellan 8.00 till 17.00 på vardagar.

Bindningstid:

36 månader, 48 månader eller 60 månader. 

Sommarhyra Juni-Aug
3 månader för 2400 kr.
Anslutning 995 kr


iPad Kassa

ipadpos__1_2

OpenSolution Mobile System


Med iPad monterad i en snygg, säker och stabil Maclock hållare är OpenSolution Mobile iPAD en modern och smidig kassalösning. Ingen extern kvittoskrivare behövs, vi använder OSPay betalterminal för all kvittohantering.

Använd kontaktformuläret för frågor om våra produkter och tjänster eller ring på 035 – 77 77 062


iSMP Mobile Pro

ismp_w605

OS Mobile Pro är skapad för att lättare kunna hantera mobil försäljning. Displayen är helt touch baserad och har större display än OS Mobile Smart, vilket gör Pro paketet väldigt användarvänligt. Andra skillnader är att Pro kommunicerar via 4G, är app baserad samt har valuta stöd. Det här paketet är väldigt uppskattat av våra kunder inom biljettförsäljning, biltvätt, ambulerande försäljning, stånd, eller enklare restaurangförsäljning. Dessutom ingår utökad support, för att öka din driftsäkerhet!

Använd kontaktformuläret för frågor om våra produkter och tjänster eller ring på 035 – 77 77 062